Need HelP

Здесь ты можешь задать свой вопрос, подробно описав свою ситуацию и получить на него квалифицированный ответ, от участников форума и иногда от меня, если вопрос будет интересный :-): Любые вопросы касающиеся знакомства, соблазнения, отношений итд... /

Aici poţi primi un răspuns calificat la întrebare ta, descriind situaţia proprie.De la vizitatorii forumului şi poate chiar de la mine, daca întrebarea va fi interesantă :-):
Orice întrebări ce ţin de cunoştinţă, seducţie, realţii şa md

Need HelP

Сообщение qwqw » Пн мар 08, 2010 4:35 pm

Sunt intr-o situatie foarte proasta.
Shi de aia as vrea sa aud parerile voastre la problema mea

Prietenul meu a inceput de un an sa simpatizeze o fata de la noi din scoala,au inceput incet sa vorbeasca au facut skimb de telefoane insa ea era dupa o despartire,asa ca cind el a intrebat-o daca pot fi prieteni,ea a spus da desigur,dar nu ceva mai mult.
A mai trecut ceva timp,prietenul meu deja sa indragostit.
Ma intreba pe mine ce sa faca ce shi cum,fiindca observa ca de la ea in privinta la asta emotii zero.
Mai in skurt el i sa deskis ei-ea spus ce are pe suflet.
Ea frumos ia lamurit ca nu poate fi nimic shi ca daca vrea pot ramine simpli prieteni
Intr-o buna zi noi cu totii intr-un colectiv am mers la odihnit,pina atunci eu doar ma salutam cu ea,ca pe o simpla persoana ce avem un cunoscut comun.
La odihna am intrat mai bine cu ea in diskutie shi dupa aia shi la scoala shi pe net diskutam mai des.
Mi se pare ca o simpatizez shi eu deja,shi pare a fi asta reciproc.
dar cum sa procedez cum de cum dar prietenul meu a vrut sa aiba o relatie cu ea.
qwqw

Re: Need HelP

Сообщение idealul » Ср мар 10, 2010 12:00 am

1)Citi ani ai?
2)Care e intrebarea? Ce sa faci ca sa-i placi ei? Fiindca ai povestit mai mult despre prietenul tau si nu despre tine si ea.
idealul
<< Тренер проекта >>

Сообщение qwqw » Ср мар 10, 2010 12:12 am

am 18.
nuuuuu intrebarea e ce sa fac in situatia data.
de ea imi place,dar nu pot incepe ceva,nu e frumos fata de prietenul meu
qwqw

Сообщение idealul » Чт мар 11, 2010 2:45 pm

Daca e vorba de prieteni adevarti atunci discuta cu el.Spune-i situatia.Cred ca el te va intelege, oricum lu-i nu ea reusit, de ce sa nu incerci si tu.
Dar daca e impotriva, deja decizi tu.
idealul
<< Тренер проекта >>

Сообщение qwqw » Чт мар 11, 2010 8:41 pm

e clar.
oricum ma gindeam si eu sa vorbesc cu el.
dar ma gindeam,dar daca nu o sa inteleaga.???
poate sa se intoarca de la mine.iata care e situatia
qwqw

Вернуться в Вопрос? - ответ! / Întrebare? - răspuns!